Naam *
 E-mail
 Website

 Bericht *
* Verplicht

(4)
(4) Petra 24 jaar
Mon, 9 March 2015 13:11:45 +0000

Een aantal weken geleden een coaching sessie meegemaakt.  Het was een bijzondere ervaring! Het is niet goed uit te leggen als je het nog nooit hebt ervaren. Ik wist van te voren echt niet wat ik van coaching met een paard moest verwachten. Maar de sessie met het paard en Anneke  heeft mij handvatten gegeven om mijn “probleem” aan te pakken.  Het paard was zo duidelijk en direct, dat kun je zelf niet bedenken dat een dier zo reageert op emotie en gevoel. Een hele mooie indrukwekkende en leerzame ervaring!

(3) Anja 48 jaar
Tue, 3 March 2015 15:55:36 +0000

Na een moeilijk jaar was ik toch wel benieuwd wat een paardencoaching met me zou doen. Ik stapte er vrij nuchter in en was voor mijn gevoel niet echt toegankelijk voor Verron (de pony die Anneke voor mij had uitgezocht). En toch zijn er signalen die zijn blijven hangen, die me net even die extra positieve energie geven.

(2) Ilona 27 jaar
Tue, 3 March 2015 15:55:16 +0000

De coaching was een hele ervaring.
Ik heb zelf niet veel met paarden, dus het was in het begin erg spannend. Anneke legde alles goed uit van te voren en ik kreeg een opdracht met het paard. Ondertussen vroeg Anneke dingen aan mij. Ik gaf antwoord en het paard reageerde op mijn gevoel. Ik vond het een hele ervaring. Ook heb ik wat aan de conclusie gehad. Bedankt!

(1) Waltraud 47 jaar
Tue, 3 March 2015 15:53:59 +0000

Hoi Anneke,

Ik wil je even bedanken voor de geweldige ervaring die ik heb opgedaan, tijdens de sessie met het paard. In het begin dacht ik, oke en nu? Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten en ik heb helemaal niks met paarden. Dus ik dacht, ik laat het maar gebeuren. Maar als je je overgeeft, en in mijn geval vertrouwde ik helemaal op jou, heb ik het toch als prettig ervaren. In het begin vond ik het
paard best wel eng, en ik had zelf ook veel spanning, omdat je niet weet wat het paard doet. Ik raakte snel gewend aan het paard en toen was de spanning ook weg. De uitleg die je geeft over het gedrag van het paard stelde mij gerust. Ik moet zeggen dat ik het wonderbaarlijk vond….wat een geweldige ervaring en wat het aller belangrijkste is IK HEB MIJN DOEL BEREIKT! En daar gingen we voor.

Anneke bedankt!